Älykäs automaatio

Kasvata tuottavuutta älykkäällä automaatiolla. Automatisoidun päätöksenteon pohjana on tekoäly, koneoppiminen, analytiikka ja dataintegraatiot.

arrow

Miten voimme auttaa

Kasvata tuottavuutta – valitse älykäs automaatio

Prosessiautomaation avulla voit säästää työntekijöiden aikaa ja saada merkittäviä kustannussäästöjä vähentämällä ihmisten työn osuutta prosesseissa. Tällöin henkilöstöllä jää enemmän aikaa keskittyä lisäarvon tuottamiseen asiakkaalle, luoviin tehtäviin, strategian kehittämiseen ja päätösten tekemiseen.

Tunnista mahdollisuudet

Löydä prosessit, joiden automatisointi tuottaa eniten hyötyä sekä yrityksellesi että asiakkaillesi.

Automatisoi prosessit

Suunnittele ja toteuta tunnistettujen prosessien automatisointi oikean teknologian ja osaamisen avulla.

Optimoi edut

Seuraa automaatioiden toimintaa ja kehitä niitä edelleen koneoppimisen ja tekoälyn avulla.

Palvelumme

Mitä älykäs automaatio on?

Älykäs automaatio on kokonaisvaltainen, digitaalinen ratkaisu, joka perustuu käyttäjien, prosessien, järjestelmien ja robottien yhteensovittamiseen liiketoiminnan ja sen asiakkaiden tarpeiden täyttämiseksi mahdollisimman tehokkaalla tavalla.

Se hyödyntää analytiikan, tekoälyn, koneoppimisen ja dataintegraatioiden käyttöä automatisoitujen päätösten tekemiseksi. Näin liiketoimintaprosesseja saadaan suoritettua mahdollisimman vähäisellä manuaalisella työllä onnistuneiden lopputulosten aikaansaamiseksi.

Älykkään automaation keskeinen piirre on dataintegraatioiden hyödyntäminen yrityksessä käytettävien eri järjestelmien välillä. Tämä lähestymistapa vähentää tietojen monistamisen tarvetta eri järjestelmissä ja mahdollistaa käyttäjien työskentelyn yhdessä järjestelmässä useiden sijaan.

line

Mitä tarjoamme

Virnexiltä saat asiantuntijat, konsultoinnin ja palvelut onnistuneen älykkään automaation suunnitteluun, käyttöönottoon sekä tulosten tehostamiseen. Ota meihin yhteyttä ja jutellaan tarkemmin sinun tarpeistasi.

Älykkään automaation strategia

Me auttamme sinua ymmärtämään ja määrittelemään kaikki älykkään automaation tarpeesi sekä arvioimaan niiden tuomat hyödyt.

Hyvin suunniteltu on puoleksi tehty

Me voimme auttaa sinua määrittelemään mitkä prosessit ovat automatisointiin soveltuvat. Lisäksi me tuemme teknologia valinnoissa ja integraatioiden määrittelyssä.

Toteutuksella tulokseen

Saat meiltä osaavat asiantuntijat prosessien mallintamiseen, integraatioiden rakentamiseen, testaamisen automatisointiin ja älykkään automaation toteutukseen.

Ketä me olemme

Virnex Group Oy on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla.

Me tiedämme, että yrityksesi keskittyy mieluummin ydinliiketoimintaansa, joten teillä ei ole aikaa ja kapasiteettia pysyä ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä jatkuvasti. Niinpä Virnex raivaa tietä puolestasi paremmalle ja tehokkaammalle liiketoiminnalle digitaalisen muutoksen sekä asiakaspalvelun ja toiminnan optimoimisen kautta.

Asiakkaitamme  ja kumppaneitamme
gramex
hartwall
kemppi
luhta
savonlinja
volvo
elisa
telia
km-logo
op
nokia
visma
Yritys intranet nousi arvoon arvaamattomaan – lue miksi!

Yritys intranet nousi arvoon arvaamattomaan – lue miksi!

Virnexin Lumo Intranet tuo sisäisen viestintänne nykypäivään Nykypäivän milleniaalien keskuudessa sana "intranet" voi helposti luoda vanhanaikaisen mielikuvan. Varhaisista intraneteistä käytettiinkin usein tylsää nimitystä ”sisäinen verkkosivusto”. Haasteena näissä...

Mikä on vuokrajohtaja ja mitä etua vuokrajohtajuus tuo?

Mikä on vuokrajohtaja ja mitä etua vuokrajohtajuus tuo?

Työskentelytavat ovat muuttuneet suuresti viimeisen vuosikymmenen aikana. Ajatus vuokrajohtajasta johtamassa yrityksen ydintoimintoja ja työntekijöitä strategian toteuttamiseksi, oli muutamia vuosia sitten vielä hyvin kaukainen. Nyt asiat ovat kuitenkin toisin ja...

Yhteydenotto
Tony Pekkala

Tony Pekkala

Development Director, Partner

line

Ota yhteyttä