Asiakkaat ja kumppanit

Meillä on parhaat asiakkaat ja yhteistyökumppanit

arrow

Kumppaniksi

Kumppaniverkostomme tuottaa asiakkaillensa enemmän lisäarvoa kuin osiensa summa

Meitä kaikkia yhdistää halu tehdä parasta mahdollista tulosta yhdessä kumppaneidemme ja asiakkaidemme kanssa. Me toimimme läpinäkyvästi ja rehdisti kaikkien sidosryhmiemme kanssa sen varmistamiseksi että tuomme toisissamme parhaat puolet esille.

Kumppaniverkostomme sisältää niin yrityksiä kuin yksittäisiä toimijoita. Meillä on laaja-alaista osaamista niin teknologian, konsultoinnin kuin asiakaskokemusten sekä toiminnan kehittämisten alueilla. Saamme yhdessä luotua tiimejä, jotka täydentävät toisiaan sillä taitava verkostomme koostuu alan ammattilaisista, joilta löytyy runsaasti kokemusta sadoista onnistuneista hankkeista.

Sopisitko sinä kumppaniverkostoomme? Ota yhteyttä ja jutellaan lisää!

Mikäli olet kiinnostunut asiakastarinoistamme, jatka tämän sivun lukemista.

Asiakkaitamme ja kumppaneitamme
gramex
hartwall
kemppi
luhta
savonlinja
volvo
elisa
telia
km-logo
op
nokia
visma

Miksi asiakkaamme arvostavat meitä?

Meille asiakkaan etu on tärkeintä. Siksi etsimme aina parhaiten sopivia ratkaisuita ja teknologioita asiakkaidemme toiminnan kehittämiseen. Me vältämme ennakkoon valittujen pakettiratkaisujen tyrkyttämistä ja teemmekin sen sijaan kattavia vertailuja eri vaihtoehtojen välillä parhaan vaihtoehdon tunnistamiseksi. Ajattelemme, että asiakkaan tarve ratkaisee aina ratkaisun, ei koskaan päinvastoin.

Virnexiläiset tunnettaan rautaisesta osaamisestaan. He ovat hankkineet kokemusta niin kotimaisissa kuin kansainvälisssä organisaatioissa, kehittyen ja kasvaen. Asiakaskeskeinen asenteemme ohjaa laadukasta tekemistä, joka johtaa nopeisiin toteutuksiin ja ratkaisuihin.

Me pyrimme pitkiin, lisäarvoa tuottaviin asiakassuhteisiin, joissa toimiminen on luontevaa ja helppoa. Toimintatapamme mukautuvat asiakkaidemme tarpeiden ja toimintaympäristön mukaan. Pitkien asiakassuhteiden ansiosta saavutamme usein korkean luottamuksen ja istumme samalla puolella pöytää; kuin olisimme luonnollinen osa asiakkaan omaa tiimiä. Tämä asetelma luo täydelliset olosuhteet haasteiden ymmärrykseen, innovatiiviseen vuorovaikutukseen, parhaiden ratkaisujen löytämiseen ja lopulta ratkaisujen toteuttamiseen.

Hermetelin verkkosivuston kieliversiointi ja hakukoneoptimointi tukemaan kasvua ja kansainvälistymistä

Hermetelin verkkosivuston kieliversiointi ja hakukoneoptimointi tukemaan kasvua ja kansainvälistymistä

Hermetel Oy on vuonna 1987 perustettu suomalainen kylmäalan perheyritys. Yrityksen tuotevalikoimaan kuuluvat elementtirakenteiset kylmä-, pakaste- ja puhdastilat sekä niiden varusteet. Hermetel on kasvanut ja yrityksen tavoitteena ovat kansainväliset markkinat. Tämän vuoksi yrityksessä havahduttiin siihen, että verkkosivusto olisi käännettävä englanniksi. Yhteistyökumppaniksi valikoitui Cubescom, jonka kanssa käännöstyöstä alkanut yhteistyö on laajentunut hakukoneoptimointiin ja sivuston ylläpitoon.

Kokonaisvaltaisen viestintäkonseptin toteutus Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014-2020 -ohjelmalle

Kokonaisvaltaisen viestintäkonseptin toteutus Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014-2020 -ohjelmalle

Kaakkois-Suomi – Venäjä CBC 2014-2020 -ohjelma, on rajat ylittävä yhteistyöohjelma, jolla tuetaan hanketoimintaa Euroopan ulkorajoilla Euroopan unionin, Venäjä Federaation ja Suomen Tasavallan rahoituksella. Cubescom valittiin ohjelman yhteistyökumppaniksi toteuttamaan ohjelman viestintästrategiaa käytännön tasolle. Puitesopimus on kaksivuotinen ja ensimmäisen vuoden aikana työ on tuottanut erilaisia painotuotteita ja verkkoviestinnän ratkaisuja – kokonaisen viestintäkonseptin, jonka pohjalta työ etenee jatkossa.

| viestintäkonsepti | verkkoviestintä | brändi | graafinen suunnittelu | brändi |

Yhteydenotto
Janne Ohtonen

Janne Ohtonen

Toimitusjohtaja

line

Ota yhteyttä