Meille töihin

Tule mukaan Virnex -tiimiin! Avoimet työpaikat AI, ITSM ja IT-alan osaajille löydät sivun lopusta. Haet helposti CV:llä.

arrow

Esittely

Virnex

Virnex konserni on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa IT-palveluilla ja konsultoinnilla. Virnex keskittyy sekä pilvipalveluihin liittyvään IT-kehitykseen että liikkeenjohdon konsultointitarpeisiin kuten projektijohtamiseen. Me etsimme hyviä osaajia joukkoomme – olisitko se kenties sinä?

Miksi Virnex

Virnex auttaa sinua onnistumaan urallasi

Tarjoamme haastavaa ja monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen. Opastamme sinut tekemisen alkuun ja lähellä on ihmisiä, jotka ovat valmiina auttamaan, kun kysyttävää tulee. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavan, monipuolisen ja osaavan asiakaskunnan parissa, joilla riittää mielenkiintoisia haasteita ratkaistavaksi.

Tiedämme, että omien työntekijöidemme tyytyväisyydellä on asiakkaidemme tyytyväisyyteen suora yhteys. Kun ratkaisuita tuotetaan ihmiseltä ihmiselle, vain tyytyväinen työntekijä osaa aidosti keskittyä asiakkaaseen, olla sitoutunut, positiivinen ja aikaansaava. Työkulttuurimme tukee avointa, rehellistä ja joustavaa toimintatapaa. Tuemme hyviä elämäntapoja esimerkiksi liikuntaseteleillä ja muilla eduilla.

line

Hakemuspolku – tiesi menestykseen

h

Lähetä ansioluettelosi

Näin pääsemme tutustumaan sinuun ja osaamiseesi ja voimme räätälöidä jatkokeskustelut tarpeisiisi sopivaksi. Lomake löytyy sivun alalaidasta.

w

Sovitaan jatkokeskustelu

Jutellaan lisää sinusta, urastasi ja mitä haluaisit tehdä seuraavaksi. Samalla voimme kartoittaa sinulle sopivia avoimena olevia työpaikkojamme.

Haastattelut asiakkaan kanssa

Asiakkaamme päättää kenet haluaa projekteihinsa, joten esittelemme sinut heille ja tuemme sekä sinua että asiakasta päätöksenteossa.

Tee tulosta asiakkaalle

Kun sopiva asiakas ja projekti löytyy, pääset loistamaan!

Meillä on töitä monille eri aihealueille

  • Teknologia ja ohjelmistokehitys
  • Toiminnan kehittäminen ja prosessien optimointi
  • Projekti- ja hankejohtaminen
  • Asiakaskokemus ja palvelumuotoilu
  • Älykäs automaatio

Mikä näistä on sinulle sopivin? Ota yhteyttä ja kerro meille.

line
Avoimet työpaikat
Projektipäällikkö / hankejohtaja

Tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:

 • Sääntelylähtöiset tietojärjestelmähankkeet ja projektit, joissa kehitetään asiakkaiden tietojärjestelmiä sekä rikastetaan järjestelmillä tuotettavaa tietoa
 • ERP-, CRM ja Data–palveluihin liittyvien projektien johtaminen useiden eri sidosryhmien kanssa (liiketoiminta ja teknologia)
 • asiakkaan tarpeiden yhteensovittaminen tekniikan ja resurssi realiteettien kanssa
 • asiakastapaamiset ja aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin projekteihin liittyen
 • asiakkaidemme pitäminen tyytyväisinä niiden projektien ja hankkeiden osalta, joita vedät
 • resursointi, aikataulutus ja projektin hyvinvoinnin seuranta ja ohjaaminen
 • muutos- ja riskienhallinta hankkeessa
 • laaja-alainen viestintä projektien/hankkeiden sidosryhmien kanssa
 • projektien kannattavuuden varmistaminen
 • projektien määrittelyyn osallistuminen
 • tarjousten tekeminen

Nämä hallitsemalla pääset hyvin hommaan kiinni:

 • kokemusta ERP, CRM tai Data-projektien tai hankkeiden vetämisestä
 • pilvipohjaisista ERP- ja/tai CRM-järjestelmistä (esim. SAP, MS Dynamics tai vastaavat)
 • kokemus julkisista pilvipalveluista, esim. Azure, AWS, Google katsotaan eduksi
 • projektien tai hankkeiden ohjaamisesta monitoimittajaympäristössä
 • osaamista finanssi-, taloushallinto-, logistiikka- tai hankintaprosesseista
 • Pystyt toimimaan strategisella tasolla ohjatessasi hankkeen projekteja
 • Pystyt kommunikoimaan ja toimimaan yritysten ylimmän johdon kanssa
 • ongelmanratkaisutaitoja ja proaktiivista tapaa työskennellä (omatoiminen organisointikyky)
 • kyky ja halu oppia uutta
 • laajojen kokonaisuuksien hahmottaminen
 • kiinnostus ja myönteisyys teknologiaa kohtaan
 • määrätietoinen asenne työhön
 • tarkkuus ja huolellisuus, mutta myös soveltamiskyky
 • hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisu suomeksi ja mielellään myös englanniksi

Toivomme että sinulla on selkeitä näyttöjä ja ainakin 10 vuotta kokemusta aiemmista vastaavista hankkeista. Olet myös palveluhenkinen asioiden edistäjä, jolle digitaalisuus ja johtaminen ovat arkipäivää. Seuraat digitaalisen maailman kehitystä ja suhtaudut innostuneesti uusiin asioihin. Saat asiakkaamme luottamaan itseesi myönteisellä ja innostuneella asenteella ja tinkimättömällä tekemisen asenteella. Vuorovaikutus asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa on sinulle luontevaa – sekä puhelimitse, sähköpostitse että henkilökohtaisesti.

Olet ripeä tekemään töitä ja teet asiat kerralla oikein. Kiireiset aikataulut ja matkan varrella muuttuvat vaatimukset eivät saa sinua hermostumaan. Sinulla on rohkeus hypätä tuntemattomaan ja ottaa vastuuta myös asioista, jotka eivät ole ennalta tuttuja.

Tarjoamme haastavaa ja monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus henkilökohtaiseen kehittymiseen. Opastamme sinut tekemisen alkuun ja lähellä on ihmisiä, jotka ovat valmiina auttamaan, kun kysyttävää tulee. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavan, monipuolisen ja osaavan asiakaskunnan parissa.

Tervetuloa mukaamme! Lähetä hakemuksesi ja palaamme asiaan pian.

Palveluarkkitehti / Palvelumuotoilija

Etsimme ihmistä, jolla on kykyä haaveilla yhdessä asiakkaan kanssa ja auttaa asiakkaitamme erilaisissa IT-palvelunhallinnan kehittämisprojekteissa. Aiempi kokemus palveluiden tuotteistamisesta sekä palvelunhallinnan prosessien ja työkalujen kehittämisestä ovat asiakkaillemme todella tärkeää. Lisäksi arvostamme kokemusta yritys- ja sovellusarkkitehtuurien kehittämisestä sekä kykyäsi tuottaa selkeää ja näyttävää dokumentaatiota esitystarkoituksiin. Erinomainen asiakaskokemus on tärkeää sekä meille, että asiakkaillemme. Joustavat palvelut ovat merkittävä osa niin asiakas- kuin työntekijätyytyväisyyttä organisaatioissa. Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja tuemme myös osaamistasi kasvattavia koulutuksia ja tapahtumia.

Työtehtäviisi kuuluu

Toimit osana konsultointitiimiämme osallistuen asiakkaidemme toimintamallimuutosten läpivientiin palveluiden määrittämisestä, kokemuksen, prosessien ja roolien suunnitteluun ja toteutukseen saakka. Pääasiallisena tehtävänäsi on palveluihin keskittyvien organisaatioiden liiketoimintatarpeiden tunnistaminen sekä ratkaisuehdotusten konseptointi ja käytännönläheinen muutossuunnittelu. Luonteeltaan työ on projektityötä sisältäen kouluttamista, työpajoja ja suunnittelua yksin tai porukalla. Roolissasi edustat asiakasta ja toimit tulkkina asiakkaan toiminnan ja teknologian kehittäjien välillä.

Useimmat toimeksiantomme liittyvät tavalla tai toisella useimmiten muotoilevaan palvelunhallintaan, palvelustrategian määrittelemiseen, tuotteistukseen ja palvelusuunnitteluun, palveluportfolion ja -katalogien suunnitteluun, palvelunhallintaan sekä teknologiaratkaisuiden konfiguraationhallintaan.

Eduksesi katsomme

Tehtävissä hyvin pärjänneet muut konsulttimme omaavat muun muassa seuraavanlaista osaamista:

 • Toimintatapasi on pitää loppukäyttäjät ja asiakkaat mukana suunnittelussa projektin alusta loppuun (kuten co-design haastattelut, työpajat ja käyttäjätutkimukset)
 • Olet luonteeltasi utelias ja empaattinen ja pidät työpajojen vetämisestä, myös etänä
 • IT-palveluhallinnan prosessien tuntemusta ja käytännön kokemusta palveluhallinnasta
 • Käytännön kokemusta projektien koordinoinnista ja johtamisesta
 • Ratkaisujen selkeää ja näyttävää dokumentointia
 • Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa heidän mielipiteistään huolimatta
 • Liikut sujuvasti konseptitason ja käyttöliittymän yksityiskohtien välillä ja pysyt hyvin kärryillä teknisiäkin ratkaisuja koskevissa keskusteluissa
 • Kykyä valmentaa ja innostaa muita ympärilläsi
 • Taitoa tunnistaa ja ymmärtää asiakkaalle ratkaisulla tuotettava lisäarvo
 • Sujuva suullisen ja kirjallisen suomen ja englannin taito

Arvostamme halua kehittää ja jakaa omaa osaamista, intoa työskennellä ”kädet savessa” ja aitoa ymmärrystä digitalisaation tärkeydestä ja vaikutuksista organisaatioiden toimintaan. Työssäsi onnistumiseen sinulla on käytössäsi oman kokemuksesi lisäksi koulutusmateriaaleista konsultoinnin tukimateriaaleihin, kollegoidesi osaaminen ja kokemus sekä tarpeen mukaan hankittava muu koulutus.

Haluatko tietää lisää?

Virnex on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Virnexillä on hyvä työilmapiiri, jossa kollegat ovat aina valmiita auttamaan ja tukemaan sinua alkuun pääsemisessä. Laadimme sinulle myös henkilökohtaisen ura- ja kehityssuunnitelman, jota tuetaan tarvittavin koulutuksin. Tuemme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa erilaisin eduin ja näin etätyön aikana pidämme tiimimme yhdessä mm. kokoontumalla viikoittain virtuaalikahville tapaamaan toisiamme ja vaihtamaan kuulumisia.

Lähetä hakemuksesi meille! Käymme hakemuksia läpi siinä järjestyksessä, kun ne tulevat ja järjestämme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa mahdollisimman pian.

Palveluhallinnan konsultoiva sovelluskehittäjä

Onko sinulla kykyä haaveilla yhdessä asiakkaan kanssa ja auttaa asiakkaitamme erilaisissa IT-palvelunhallinnan kehittämisprojekteissa teknisestä näkökulmasta? Aiempi kokemus palveluiden tuotteistamisesta sekä palvelunhallinnan prosessien ja työkalujen kehittämisestä ovat asiakkaillemme todella tärkeää. Lisäksi arvostamme kokemusta yritys- ja sovellusarkkitehtuurien kehittämisestä sekä kykyäsi tuottaa selkeää ja näyttävää dokumentaatiota esitystarkoituksiin. Erinomainen asiakaskokemus on tärkeää sekä meille, että asiakkaillemme. Joustavat palvelut ovat merkittävä osa niin asiakas- kuin työntekijätyytyväisyyttä organisaatioissa. Pääset kehittymään ja kartuttamaan kokemusta monipuolisissa asiakasprojekteissa, ja tuemme myös osaamistasi kasvattavia koulutuksia ja tapahtumia.

Työtehtäviisi kuuluu

Toivomme, että viihdyt asiakkaalla teknisenä neuvonantajana kehittämässä sähköisiä ratkaisuja asiakkaiden palveluhallinnan haasteisiin ja osallistut määrätietoisesti järjestelmien tekniseen toteutukseen. Tehtäviisi kuuluu muun muassa asiakkaan tarpeiden määrittely ja analysointi sekä prosessikonsultointi. Suunnittelet teknisen ratkaisun ja olet mukana sen koodauksessa ja konfiguroinnissa.

Eduksesi katsomme

Arvostamme halua kehittää ja jakaa omaa osaamista, intoa työskennellä ”kädet savessa” ja aitoa ymmärrystä digitalisaation tärkeydestä ja vaikutuksista organisaatioiden toimintaan. Työssäsi onnistumiseen sinulla on käytössäsi oman kokemuksesi lisäksi koulutusmateriaaleista konsultoinnin tukimateriaaleihin, kollegoidesi osaaminen ja kokemus sekä tarpeen mukaan hankittava muu koulutus.

Tehtävissä hyvin pärjänneet muut konsulttimme omaavat muun muassa seuraavanlaista osaamista:

 • Viihdyt hyvin asiakasrajapinnassa, olet tottunut johtamaan työpajoja ja löytämään ratkaisuja asiakkaan ongelmiin
 • Ratkaisujen selkeää ja näyttävää dokumentointia
 • Tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa heidän mielipiteistään huolimatta
 • Liikut sujuvasti konseptitason ja käyttöliittymän yksityiskohtien välillä ja pysyt hyvin kärryillä teknisiäkin ratkaisuja koskevissa keskusteluissa
 • IT-palveluhallinnan prosessien tuntemusta ja käytännön kokemusta palveluhallinnasta
 • Kokemusta ja halua oppia lisää ITSM- tai ERP-järjestelmistä, erityisesti Efecte ja ServiceNow
 • Full Stack –ohjelmistokehitys (Front-end/Back-end Web Development) sekä teknistä taustaa ja osaamista ja halua kehittyä esimerkiksi seuraavien teknologioiden parissa: PHP, Code Igniter, HTML5, Bootstrap, Javascript, JQuery, Apache, Git ja Rajapinnat (API)
 • Kokemusta käyttöliittymien UI/UX-kehityksestä
 • Näkemystä palvelunhallinnan kehittämisestä ja ITIL:in käytännöistä sekä halua syventää osaamista näissä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen osaamista, muut kielet ovat toki myös eduksi
 • Hyvät tiimityö ja viestintätaidot
 • Vahva halu oppia uutta ja kehittyä asiantuntijana

Haluatko tietää lisää?

Virnex on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Virnexillä on hyvä työilmapiiri, jossa kollegat ovat aina valmiita auttamaan ja tukemaan sinua alkuun pääsemisessä. Laadimme sinulle myös henkilökohtaisen ura- ja kehityssuunnitelman, jota tuetaan tarvittavin koulutuksin. Tuemme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa erilaisin eduin ja näin etätyön aikana pidämme tiimimme yhdessä mm. kokoontumalla viikoittain virtuaalikahville tapaamaan toisiamme ja vaihtamaan kuulumisia.  Meillä myös työn joustavuus on huomioitu ja etätyömahdollisuudet taataan kaikille yksilöllisesti sovituin ehdoin. Lisäksi huumorintajuiset työkaverit takaavat sen, ettei töissä ole tylsää.

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera meille! Käymme hakemuksia läpi siinä järjestyksessä, kun ne tulevat ja järjestämme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa mahdollisimman pian.

Kokenut rekrytointikonsultti / Senior Recruitment Consultant

Virnex auttaa sinua onnistumaan omalla urallasi niin kuin sinäkin autat uusia asiantuntijoitamme onnistumaan heidän urallansa. Me tarjoamme haastavaa ja monipuolista työtä, jossa sinulla on mahdollisuus niin henkilökohtaiseen kehittymiseen kuin tuloksen tekemiseen. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavan, monipuolisen ja osaavan asiakaskunnan parissa, joilla riittää mielenkiintoisia haasteita ratkaistavaksi.

Oletko sinä etsimämme henkilöstöpalvelualan ammattilainen? Kenties olet rekrytoija vailla töitä tai uusia haasteita? Haluatko töihin IT-alan yritykseen, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta ja saat tehdä mielenkiintoisia tehtäviä? Me haluamme kuulla lisää sinusta!

Toimintamme jatkuvasti kasvaessa etsimme uutta kokenutta tiimiläistä rekrytointikonsultiksi Virnexin Espoon tai Lahden toimipisteeseen. Keskityt pääosin etsimään meille ja asiakkaillemme sopivia IT-alan ammattilaisia. Me emme ole henkilöstövuokrausfirma, vaan tarjoamme korkealaatuista IT osaamista asiakkaillemme sekä suoraan että kumppaneidemme kautta.

Mitä toivomme sinulta?

Kaipaamme hyvää tiimipelaajaa, joka on kiinnostunut työskentelemään monipuolisessa teknologia ympäristössä. Teemme läheisesti yhteistyötä, sekä kumppaneiden, että asiakkaiden kanssa täyttääksemme heidän IT-alan erikoisosaamisen tarpeensa.

Etsimme juuri sinua, joka teet työtäsi itsenäisesti, haluat kehittyä ja janoat hyviä tuloksia. Olet aktiivinen ja suhtaudut positiivisesti yrityksemme ja asiakaskuntamme tarpeisiin. Pysyt positiivisena tilanteista riippumatta ja nautit ihmisten kanssa toimimisesta sekä tiimin kanssa työskentelystä. Yhteen hiileen puhaltaminen ja yhdessä tuloksista iloitseminen on sinulle tärkeää.

Toivomme, että sinulta löytyy jo kokemusta asiantuntijoiden löytämisestä ja palkkaamisesta sekä ratkaisumyynnistä ja B2B asiakkuuksien hoitamisesta. Olet aikaisemmin työskennellyt henkilöstöpalvelualalla ja hoitanut menestyksekkäästi vastaavia rekrytointitoimeksiantoja. Laskemme eduksesi, jos olet tehnyt soveltuvuusarviointeja ja työnhaku/uravalmennusta. Olet supliikki suomen ja englannin kielellä. Luonnollisestikin käytät tottuneesti erilaisia IT-järjestelmiä ja opit mielelläsi uusia. Oman toiminnan kehittäminen on sinulle myös kiinnostavaa.

Mitä pääset tekemään?

Päätehtäväsi Senior rekrytointikonsulttina ovat rekrytointi- ja asiantuntijatoimeksiantojen hoitaminen, erilaisten asiantuntija palveluiden ja ratkaisujen myynti sekä omien B2B asiakkuuksien ja kumppanuuksien hoitaminen. Osaamisesi mukaan voit päästä tekemään myös uravalmennusta tai soveltuvuusarviointeja. Kehitämme myös mielellämme HR-toimintojamme ja prosessejamme yhdessä kanssasi.

Toimenkuvaasi kuuluu esimerkiksi kandidaattien etsiminen, haastatteleminen, arviointi ja rekrytointiprosessin seuranta ja edistäminen. Lisäksi tehtävään kuuluu työnantajakuvan kehittäminen, sekä markkinointi kandidaattien saamiseksi. Lisäksi tuet ja edistät kandidaateille sopivien toimeksiantojen löytämistä suoraan loppuasiakkaille ja kumppaneille.

Haluatko tietää lisää?

Virnex on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla. Maineemme laadukkaiden palveluiden tuottamisessa asiakkaillemme on yksinomaan huippuasiantuntijoidemme ansiota. Matala organisaatiomallimme mahdollistaa itseohjautuvan ja läpinäkyvän toimintakulttuurin. Virnexillä on hyvä työilmapiiri, jossa kollegat ovat aina valmiita auttamaan ja tukemaan sinua alkuun pääsemisessä. Laadimme sinulle myös henkilökohtaisen ura- ja kehityssuunnitelman, jota tuetaan tarvittavin koulutuksin. Tuemme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa erilaisin eduin ja näin etätyön aikana pidämme tiimimme yhdessä mm. kokoontumalla viikoittain virtuaalikahville tapaamaan toisiamme ja vaihtamaan kuulumisia. Meillä myös työn joustavuus on huomioitu ja etätyömahdollisuudet taataan kaikille yksilöllisesti sovituin ehdoin. Lisäksi huumorintajuiset työkaverit takaavat sen, ettei töissä ole tylsää.

Lähetä hakemuksesi meille! Käymme hakemuksia läpi siinä järjestyksessä, kun ne tulevat ja järjestämme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa mahdollisimman pian.

Teknologiakonsultti

Etsimme asiantuntevaa teknologiakonsulttia, joka ei kaihda haasteita. Työskentelet pääasiassa asiakkaan liiketoiminnan ytimessä – esimerkiksi heidän tuotteitansa tai yrityskriittisiä järjestelmiä kehittäen. Kokemuksesi ja positiivinen asenteesi ovat tärkeässä asemassa asiakkaan ongelmien ratkaisemisessa.

Etsitkö haasteita ratkaistavaksi ja haluat kehittyä aivan uusien asioiden parissa, jotka vievät alaa eteenpäin? Rakastat monimutkaisia, mielekkäitä teknisiä ongelmia ja hyvien ratkaisujen löytämistä niihin. Olet kiinnostunut ja intohimoinen tietotekniikasta ja et pelkää kääriä hihojasi ja tehdä mitä on tehtävä asioiden parantamiseksi.

Mitä tehtävät sisältävät?

 • Työskentelet haastavien uusien teknologiaongelmien parissa, jotka ovat välttämättömiä asiakkaan liiketoiminnalle
 • Työskentelet monenlaisten vaativien projektien parissa, joista jokainen on erilainen ja edellyttää erilaista lähestymistapaa; jotkut keskittyvät liiketoimintaan ja toiset  teknologisiin ratkaisuihin, ja toiset vaativat hihojen käärimistä ja sukellusta  toteutukseen
 • Työskentelet skaalautuvien, korkean käytettävyyden ja data-intensiivisien järjestelmien kanssa kanssa monimutkaisilla liiketoiminta-alueilla
 • Valitset työhön sopivat työkalut, tarkoittipa se pilvipalveluu  siirtymistä, modernin JVM-kielen tai Go:n käyttöä tai mitä tahansa muuta, mikä ratkaisee asiakkaan tarpeen
 • Teet yhteistyötä tiimikavereidesi kanssa saadaksesi asiakkaalle parhaan mahdollisen lopputuolokset, millä tahansa tarpeellisella tavalla

Mitä etsimme

 • Olet tekninen henkilö ja rakastat edelleen koodata tarpeen mukaan
 • Olet kokenut tekijä ja sinulla on siitä näyttöjä
 • Haluat työskennellä rajat ylittävässä tiimissä, joka on intohimoinen haasteiden ratkaisemisessa
 • Haluat ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa syvällisesti ja neuvoa heitä parhaiten siitä, miten digitaalisia ratkaisuja voidaan käyttää liiketoimintatavoitteiden saavuttamiseen
 • Sinulla on on kokemusta monimutkaisten ja vaativien projektien hoitamisesta alusta loppuun
 • Omaat laajaa kokemusta erityyppisistä teknologiaprojekteista ja ympäristöistä
 • Ymmärrät monimutkaiset teknologia arkkitehtuurit ja modernit infrastruktuurit
 • Olet kokenut koodari, jolla on tietoa nykyaikaisista ohjelmointikielistä ja -kehyksistä
 • Olet aloitteellinen ja saat asioita aikaan
 • Osaat sujuvasti suomea ja sinulla on hyvät viestintätaidot (kirjoitettu ja puhettu)

Kuten tiedät, teknologian ihmeellisessä maailmassa ei vierivä kivi sammuloidu, joten tule mukaan kehittymään ja kehittämään.

System Integration Manager / Data Lead

Meillä Virnexellä autetaan asiakkaita edistämään liiketoimintaansa IT-palveluilla ja konsultoinnilla. Toimimme asiakkaidemme projekteissa maantieteellisesti laajallakin alueella, vaikka näin etätyöskentelyn aikana työt hoidetaankin kotoa.

Meitä on osaava joukko ammattilaisia eri tiimeissä ja tiimin tuki onkin ensiarvoisen tärkeää, jotta pääset kehittymään ja loistamaan työssäsi. Meillä opastetaan tekemisen alkuun ja lähellä on ihmisiä, jotka ovat valmiina auttamaan, kun kysyttävää tulee. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavan, monipuolisen ja osaavan asiakaskunnan parissa.

Etsimme joukkoomme Järjestelmä Integraatio Manageria/Data leadia johtamaan tuloksekkaasti useista integraatioista koostuvia kokonaisuuksia osana kehitys- tai muutoshankkeita. Tavoitteinasi on tiedolla johtamisen mallin rakentaminen, jalkauttaminen ja olemassa olevan tiedon saaminen hyötykäyttöön. Olet kokenut arkkitehti tai tiedon analysoija erilaisten integraatioiden käsittelyssä ja määrittelyssä osana suuria tietojärjestelmiä tai niiden muutoksia. Sinulla on taito tunnistaa datan ja analytiikan keskeiset konseptit, roolit ja teknologiat. Olet sujuvasti toteuttanut suurten kokonaisuuksien integraatioita ja data migraatioita tuloksekkaasti.

Liiketoimintalähtöinen ajattelutapa ja ratkaisukeskeinen lähestyminen auttavat sinua määrittämään ja kehittämään datan hyödyntämistä, ja sinulla on aiempi kokemus ja vastuu suurten tietojärjestelmien integraatioiden ja migraatioiden määrittelystä ja johtamisesta.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Integraatiokokonaisuuksien johtaminen
 • Integraatioiden suunnittelu, määrittely ja toteuttaminen
 • Tiedolla johtamisen mallin rakentaminen, jalkauttaminen ja hyödyntäminen
 • Tiedon analysointi tietojärjestelmien muutoksia silmällä pitäen
 • Datan ja analytiikan keskeisten konseptien, roolien ja teknologioiden ymmärtäminen
 • Datan analysointi, muokkaaminen ja liiketoimintainformaation tuottaminen
 • Dataan ja sen käsittelyyn liittyvien migraatioiden mahdollistaminen

Eduksesi katsomme:

 • Liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa
 • Ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
 • Vankkaa aiempaa kokemusta ja vastuuta suurten tietojärjestelmien integraatioiden ja migraatioiden määrittelystä ja johtamisesta
 • Datan ja analytiikan keskeiset konseptit, roolit ja teknologiat
 • Soveltuva tietotekninen koulutus
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Virnexellä on hyvä työilmapiiri, jossa kollegat ovat aina valmiita auttamaan ja tukemaan sinua alkuun pääsemisessä. Laadimme sinulle myös henkilökohtaisen ura- ja kehityssuunnitelman, jota tuetaan tarvittavin koulutuksin. Tuemme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa erilaisin eduin ja näin etätyön aikana pidämme tiimimme yhdessä mm. kokoontumalla viikoittain virtuaalikahville tapaamaan toisiamme ja vaihtamaan kuulumisia.

Lähetä hakemuksesi meille pikapuolin! Käymme hakemuksia läpi siinä järjestyksessä, kun ne tulevat ja järjestämme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa mahdollisimman pian.

ERP Test Manager / Testipäällikkö

Meillä Virnexillä autetaan asiakkaita edistämään liiketoimintaansa IT-palveluilla ja konsultoinnilla. Toimimme asiakkaidemme projekteissa maantieteellisesti laajallakin alueella, vaikka näin etätyöskentelyn aikana työt hoidetaankin kotoa.

Meitä on osaava joukko ammattilaisia eri tiimeissä ja tiimin tuki onkin ensiarvoisen tärkeää, jotta pääset kehittymään ja loistamaan työssäsi. Meillä opastetaan tekemisen alkuun ja lähellä on ihmisiä, jotka ovat valmiina auttamaan, kun kysyttävää tulee. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavan, monipuolisen ja osaavan asiakaskunnan parissa.

Etsimme joukkoomme ERP Test Manageria (Testipäällikkö) projekteihin. Testauksen menetelmäosaaminen on tässä työssä pääroolissa. Työssäsi pääset testaamaan ja auttamaan asiakasta eri vaiheissa sekä ohjeistamaan ja koordinoimaan eri vaiheita seurannan ja raportoinnin lisäksi.

Työkalupakissasi toivomme sinulla olevan osaamista erilaisista testaustyökaluista ja projekteista, sekä kokemusta ERP:eistä ja mahdollisesti SAP:ista ja sen eri moduuleista. Hyväksi lisäksi nähdään kokemus myös muista ERP-järjestelmistä. Omaat teknisen soveltuvan koulutuksen ja olet kiinnostunut oppimaan ja kehittämään itseäsi vastedeskin. Koska kommunikointi asiakkaan kanssa on ensiarvoisen tärkeää, toivomme, että teet sujuvasti yhteistyötä heidän kanssaan suomen ja englannin kielellä tarvittaessa.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Määritellä testaamisen tehtävät aikataulujen mukaisesti
 • Ymmärtää testauksen laajuus ja liiketoimintaprosessit testaamisen koordinoinnin tehokasta hallintaa varten
 • Tukea ja edesauttaa testiautomaation edistymistä
 • Vastata testaajien työjärjestelyistä
 • Johtaa testivalmisteluja
 • Johtaa ja koordinoi testaamisen toteutusta
 • Asiakkaan toivomien testaustyökalun käyttäminen

Eduksesi katsomme:

 • Työkokemusta erilaisista IT projekteista ja testaamisen johtamisesta
 • Kokemusta hyväksymistestauksesta (UAT)
 • ERP kokemusta (esim. SAP:in SPRO:sta, iDocitista ja Baditistä, Enterprise Structuresta, ABAPista ja Workflowsta), myös muu ERP testauskokemus huomioidaan
 • Sopivaa teknistä koulutusta
 • Ymmärrystä talouden prosesseista ja finanssialasta
 • Pystyt hahmottamaan kokonaisuuksia ja ymmärrät end-to-end -prosessien merkityksen
 • Intoa kehittää omaa osaamistasi ja hyviä yhteistyö- ja kommunikointitaitoja
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Virnexillä on hyvä työilmapiiri, jossa kollegat ovat aina valmiita auttamaan ja tukemaan sinua alkuun pääsemisessä. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi erilaisten koulutusten kautta ja tuemme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa erilaisin eduin. Näin etätyön aikana kokoonnumme viikoittain virtuaalikahville tapaamaan toisiamme ja vaihtamaan kuulumisia.

Lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoiveen kera meille pikapuolin! Käymme hakemuksia läpi siinä järjestyksessä, kun ne tulevat ja järjestämme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa mahdollisimman pian.

SAFe Product Owner / RTE Release Train Engineer

Meillä Virnexellä autetaan asiakkaita edistämään liiketoimintaansa IT-palveluilla ja konsultoinnilla. Toimimme asiakkaidemme projekteissa maantieteellisesti laajallakin alueella, vaikka näin etätyöskentelyn aikana työt hoidetaankin kotoa.

Meitä on osaava joukko ammattilaisia eri tiimeissä ja tiimin tuki onkin ensiarvoisen tärkeää, jotta pääset kehittymään ja loistamaan työssäsi. Meillä opastetaan tekemisen alkuun ja lähellä on ihmisiä, jotka ovat valmiina auttamaan, kun kysyttävää tulee. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavan, monipuolisen ja osaavan asiakaskunnan parissa.

Etsimme nyt konsultaatioliiketoimintaamme useampia SAFe Product Ownereita ja RTE Release Train Engineer ammattilaista johtamaan tuloksekkaasti ketterää kehittämistä haastavissa asiakasprojekteissa. Usealla asiakkaallamme on meneillään erilaisia kehitys- tai muutoshankkeita, joihin sinunkin on mahdollista päästä mukaan. Odotamme sinulta usean vuoden kokemusta käytännössä hoitamastasi roolista kehityskokonaisuuksissa. Ymmärrät, kuinka SAFe menetelmää sovelletaan asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Safe Release/Solution Train Engineerin vastuulla on SAFe toimitusjunan hallinta ja hän toimii junaan kuuluvien kehitystiimien tukena ja kommunikoi aktiivisesti sidosryhmien kanssa sisällön ohjaamisen, aikataulun, riskienhallinnan ja ohjaamisen tukena. RTE fasilitoi tyypillisesti myös toimitusjunan hallinnan ohjausmenetelmät ja kontrollit.

Product Ownerina (PO) olet ketterän SAFe tiimin jäsen, jonka tehtävänä on tiimin backlogin ja tarinoiden määrittely, priorisointi ja ylläpitäminen sekä tiimin vastuulla olevien tehtävien linkittäminen liiketoimintavaatimuksiin. PO myös vastaa tiimin toiminnan ohjaamisesta ja sidosryhmäyhteistyöstä.

Työtehtäviisi kuuluu:

 • Tukea, opastaa, fasilitoida ja johtaa tiimin tai tiimien toimintaa osana kehityshankkeita
 • SAFe kehityskokonaisuuden toimintatavat ja tehtävät roolisi mukaisesti
 • Toimia läheisessä yhteistyössä liiketoiminnan, tuotehallinnan, arkkitehtuurin ja muiden sidosryhmien kanssa ja tuoda heidän vaatimuksensa ja näkemykset osaksi tiimisi toimintaan
 • Vastata oman tiimisi ja backlogin toiminnasta ja osallistua kehityskokonaisuuksien seremonioihin
 • PI Planning ja System Demo sessioiden vetäminen ja koordinointi
 • Tiimien valmentaminen ja tukeminen (esim. Scrum Masterit, Product Ownerit, jne.)

Eduksesi katsomme:

 • Liiketoimintalähtöistä ajattelutapaa
 • Ratkaisukeskeistä lähestymistapaa
 • Aiempaa kokemusta ja vastuuta toimimisesta SAFe kehityskokonaisuuksissa ainakin kaksi vuotta tai enemmän
 • Erinomaista ketterän kehittämisen toimintatavan osaamista
 • Olet valmistunut yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta ICT alaan soveltuvalta alalta
 • Sinulla on selkeää, käytännöllistä kokemusta tässä roolissa toimimisesta (referenssit pyydettäessä)
 • Sinulta löytyy relevantti SAFe sertifikaatti, esimerkiksi Leading SAFe, SAFe PO, tai SAFe RTE
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Virnexellä on hyvä työilmapiiri, jossa kollegat ovat aina valmiita auttamaan ja tukemaan sinua alkuun pääsemisessä. Laadimme sinulle myös henkilökohtaisen ura- ja kehityssuunnitelman, jota tuetaan tarvittavin koulutuksin. Tuemme myös työn ja vapaa-ajan tasapainoa erilaisin eduin ja näin etätyön aikana pidämme tiimimme yhdessä mm. kokoontumalla viikoittain virtuaalikahville tapaamaan toisiamme ja vaihtamaan kuulumisia.

Lähetä hakemuksesi meille pikapuolin! Käymme hakemuksia läpi siinä järjestyksessä, kun ne tulevat ja järjestämme haastattelut sopivien hakijoiden kanssa mahdollisimman pian.

menestyjat
Ketä me olemme

Virnex Group Oy on kotimainen yritys, joka auttaa asiakkaitaan edistämään liiketoimintaansa asiantuntijoilla, teknologiapalveluilla ja konsultoinnilla.

Me tiedämme, että yrityksesi keskittyy mieluummin ydinliiketoimintaansa, joten teillä ei ole aikaa ja kapasiteettia pysyä ajan tasalla uusimmista teknologioista ja parhaista käytännöistä jatkuvasti. Niinpä Virnex raivaa tietä puolestasi paremmalle ja tehokkaammalle liiketoiminnalle digitaalisen muutoksen sekä asiakaspalvelun ja toiminnan optimoimisen kautta.

Yhteydenotto
Janne Ohtonen

Janne Ohtonen

Toimitusjohtaja

line

Ota yhteyttä

Virnexillä on jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia IT-alan osaajille. Etsimme asiantuntijoita ja päälliköitä sekä joustavaksi voimavaraksi asiakkaillemme että pidempiin hankkeisiin. Käytä alla olevaa lomaketta tietojesi lähettämiseen meille. Lupaamme, että luemme ne kaikki ja palaamme asiaan kanssasi mahdollisimman pian. Seuraava askel lomakkeen lähettämisen jälkeen on sopia verkkotapaaminen tutustumiseen.